Cégünk kedvezményes áron vállal költöztetést Budapestről vidékre!

Egy költözés rengeteg csomagolással, pakolással és cipekedéssel jár, ráadásul még időigényes is. Nem beszélve arról, hogy megfelelő szállító jármű hiányában, egy családi autóval nem igazán szállíthatók el a nagyobb bútorok. Ha mégis, akkor pedig a két helyszín közötti ingázás jelentős üzemanyagköltségeket generál. Vidékre történő költözés esetén, tehát érdemesebb költöztető céget fogadni, akik a felsoroltaktól mind megkímélhetik Önt. Cégünk kedvezményes áron vállal teljes körű költöztetést Budapestről vidékre!

Miért érdemes a 3 Takács Kft-t választani?

19 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, illetve cca. 5000-6000 munkahely átköltöztetése és összeszerelése után mára már kialakultak a módszereink. Rengeteg hasznos praktikával és tanáccsal tudjuk segíteni ügyfeleinket, ezáltal költözésük kevésbé lesz fájdalmas és megterhelő. Amennyiben cégünket választja, költöztető és bútorszerelő szakembereink mindenben a rendelkezésére állnak, a munka javát el is végzik Ön helyett! Minőségi csomagolóanyagokkal, amiket a cég biztosít, rendszerezik személyes tárgyait és bútorait, majd becsomagolják őket a biztonságos szállítás érdekében. Ezután a több tagú személyzet lebonyolítja a pakolást, majd rögzítik csomagjait a kisteherautókon. Munkánkra garanciát vállalunk, ezért szállításunk mindig sérülésmentesen történik, értékeire odafigyelünk.

Igény esetén kollégáink a kicsomagolásban, illetve a bútorszerelésben is segíteni tudnak. Mindemellett, rutinosan mozognak belföldi és nemzetközi költöztetés területén is, ezáltal az engedélyezési és papírozási eljárásokban is a hasznára lehetnek.

Speciálisan költöztetésre kialakított tehergépjárművekkel dolgozunk, amik professzionális felszereléssel rendelkeznek. Ebből adódóan minden költöztetést Budapestről vidékre könnyedén végre tudunk hajtani.

Költöztetéshez Budapestről vidékre a következő csomagolóanyagokat tudjuk biztosítani:

  • Buborékos védőfóliák törékeny tárgyakhoz, érzékenyebb felületű bútorokhoz
  • Etikett vignetták címkézéshez, feliratozáshoz
  • Zsugorfóliák kárpitos bútorokhoz és matracokhoz
  • Ragasztószalag fóliák rögzítésre, dobozok lezárásához
  • 60 cm x 40 cm x 40 cm méretű, több rétegű kartondobozok
  • 120 cm x 60 cm x 60 dm méretű kartondobozok ruhákhoz
Áraink költöztetéshez Budapestről vidékre:
  • 3,5 tonnás járművek bérlésének óradíja sofőrrel 10.500 forint, + 1 rakodóval 14.500 forint, + 2 rakodóval 16.500 forint, + 3 rakodóval pedig 19.000 forint
  • 7,5 tonnás járművek bérlésének óradíja sofőrrel 15.000 forint, + rakodó díja 4.000 forint/fő/óra
  • 12 tonnás járműve bérlésének óradíja sofőrrel 18.000 forint, + rakodó díja 4.000 forint/fő/óra

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, árajánlatot a 3takacstrans.hu weboldalon kérhet. Ha felkeltettük érdeklődését, esetleg kérdése van, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

Költöztetéshez Budapestről vidékre válassza Ön is a 3 Takács Kft.-t!