Költöztetés és bútorszállítás kategóriában az elmúlt időszakban egyre több megrendelést vállaltunk a Budapest melletti Érdről. Rendszerint teljesítettük is a kéréseket, és úgy döntöttünk, hogy tevékenységünket hivatalosan is kiterjesztjük ide, az érdieket segítve! Egy-egy teherautónk mostantól biztosan Érden és környékén tartózkodik!

Költöztetés, Érd – a kiemelt jelentőségű város

Érd számunkra is kiemelt jelentőséggel bír, hiszen közel van a fővároshoz, itt is nagyon sokan igénylik a tapasztalt költöztetők szolgáltatásait. Cégünk, a 3 Takács Trans Kft. többéves tapasztalattal rendelkezik egyéb költöztetés és irodaköltöztetés területén is. Tapasztalatunk szerint az érdi lakosok legtöbbször Érden belül költöznek másik ingatlanba. Emellett természetesen nagy a költöztetési, bútorszállítási igény Érd és Budapest között is. Teljes körű szolgáltatásainkat ajánljuk mostantól Érden is!

Költöztetés Érd – nézzük tehát szolgáltatásaink listáját

Általános költöztetést végzünk lakás, családi ház és iroda esetében. Minden ingóságot szakszerűen és sérülésmentesen szállítunk! A költöztetést rendszerint rakodással együtt vállaljuk el és az új ingatlant kérés szerint be is rendezzük! Irodák esetén kialakítjuk az új munkahelyet.

A lakást teljesen felkészítjük a költöztetésre. Becsomagoljuk például a konyhát, minden érzékeny tárgyat, porcelánokat, edényeket, festményeket, könyveket. Ezt a feladatot kisebb ingatlanok esetén a költöztetés során, míg nagyobb ingatlanoknál a szállítás előtt egy-két nappal végezzük el. A bútorokat igény szerint lapra szereljük, a mosógépet lekötjük, a csillárokat leszereljük, a nagyméretű ágyakat szétszedjük, mindezt óvatosan. Az új helyen minden összeszerelésre kerül!

Fontos információ még, hogy a költöztetéshez minden csomagolóanyagot biztosítunk Önöknek! Azokat akár két héttel előre is kiszállítjuk, ha Önök szeretnék végezni a pakolást. A kiszállítás ingyenes! A célra készült könyvesdobozokkal rendelkezünk, valamint sok más méretű költöztető dobozzal is.

Költöztetés Érd – bútorszállítás fix áron!

Miután megismertük a pontos címeket és a szállítandó mennyiséget, fix árajánlatot adunk Önöknek! A költöztetés során akarva-akaratlanul felbukkannak a feleslegessé vált bútorok, iratok, gépek, lomok. Lomtalanítás szolgláltatásunk beletartozik a költöztetésbe, rövid határidővel. Akár hivatalos lerakóhelyre is végzünk szállítást.

Érden ma már minden adott a modern városi élethez, így érthető népszerűségének növekedése. Sokan költöznek ide ki Budapestről is a munkahelyért, tanulásért, kulturális kikapcsolódásért és persze a fővárositól sokkalta nyugodtabb lakhatásért! Kérjék Önök is a 3Takács Trans segítségét, hogy megkönnyíthessük és felgyorsíthassuk a költözés folyamatát a családnak, vállalkozásnak.