Költöztetéshez Budapesten válassza Ön is cégünket!

Költöztetőt keresek, kihez forduljak? Ez a kérdés már számos ügyfelünkben felmerült, akiknek gondja akadt a költözés során. Nyilvánvalóan ez egy olyan folyamat, ami rengeteg időt és energiát emészt fel. Mindenünket össze kell csomagolnunk, rendszerezni kell őket, ráadásul még a szállításról is gondoskodnunk kell. Csomagolóanyag és megfelelő jármű hiányában ez mind rendkívül problémás, mivel a családi autóba sokszor már egy nagyobb bútor sem fér el. Nem beszélve a temérdek körről, amit fordulni kellene vele.

Megbízható költöztetés Budapestre!

A 3 Takács Költöztető és Szolgáltató Kft. 2003 óta foglalkozik költöztetéssel, szállítással és logisztikával. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk mindazoknak, akiknek meggyűlt a baja a költözéssel. 19 éves szakmai múlttal és számtalan elégedett ügyféllel a hátunk mögött biztos megoldást kínálunk. Teljes körű szolgáltatásunk során elvégezzük Ön helyett a csomagolást és a szállítást is. Saját, minőségi csomagolóanyagokat használunk tulajdona megfelelő védelme érdekében. Szakembereink kellő tapasztalattal rendelkeznek a csomagolásban, így a szokásosnál sokkal gyorsabban tudjuk lebonyolítani a költözést.

A szállításhoz 5 darab költöztetésre optimalizált IVECO típusú teherautóval rendelkezünk. Ezek kellően felszereltek annak érdekében, hogy dolgait megfelelően tudjuk rögzíteni és mindig sérülésmentesen szállíthassunk. A szokásosnál nagyobb volumenű munka esetére plusz rakodó kollégákat tudunk hozni, ráadásul egy előzetes, ingyenes helyszíni felmérést is végzünk. Ha a szállítás után segítségre szorul a bútorszerelés vagy különböző elemek beszerelése során, akkor is bátran keressen bennünket.

A következő csomagolóanyagokat tudjuk biztosítani költöztetéshez Budapesten:

  • 60 cm x 40 cm x 40 cm méretű, több rétegű kartondobozok
  • Buborékos védőfóliák törékeny tárgyakhoz, érzékenyebb felületű bútorokhoz
  • Etikett vignetták címkézéshez, feliratozáshoz
  • 120 cm x 60 cm x 60 dm méretű kartondobozok ruhákhoz
  • Zsugorfóliák kárpitos bútorokhoz és matracokhoz
  • Ragasztószalag fóliák rögzítésre, dobozok lezárásához
Költöztetőt keresek, de vajon mennyibe kerül?

A 3 Takács Kft. árai költöztetéshez Budapesten:

  • 3,5 tonnás járművek bérlésének óradíja sofőrrel 10.500 forint, + 1 rakodóval 14.500 forint, + 2 rakodóval 16.500 forint, + 3 rakodóval pedig 19.000 forint
  • 7,5 tonnás járművek bérlésének óradíja sofőrrel 15.000 forint, + rakodó díja 4.000 forint/fő/óra
  • 12 tonnás járműve bérlésének óradíja sofőrrel 18.000 forint, + rakodó díja 4.000 forint/fő/óra

Felkeltettük érdeklődését? Válassza cégünket költöztetéshez Budapesten! Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot legalább 1-2 hónappal a költözés esedékessége előtt. Kollégáink ekkor időpontot fognak egyeztetni Önnel, illetve tisztázásra kerülnek a részletek. Végleges árajánlatunkat csak ezután tudjuk kiküldeni!

Költöztetéshez Budapesten, hívja a 3 Takács Kft.-t!