Engedjék meg, hogy bemutassuk a 3 Takács költöztető és szolgáltató Kft., költöztetés rakodással szolgáltatását!  Fő profilunkat a lakások és családi házak teljes költözésére, a becsomagolástól a kicsomagolásig köré építettük! Költöztetés Budapesten akár rögtön is! A költöztetés Budapesten a szakterületünk, hatékony és céltudatosan végezzük munkánkat! Erősségeink közé tarozik:

  • Több tíz fős költöztető és bútorszerelő személyzet,
  • 5 darab speciális rakterű költöztető teherautó,
  • Profi szerszámok,
  • Évi cca. 1 millió futott km.
  • Évi 5-6.000 összeszerelt és átadott munkahely,
  • Kiemelkedő irodaköltöztetés referenciák,
  • Kiemelkedő házhozszállítás.

Nálunk a költöztetés rakodással együtt is lejátszódhat!

Szolgáltatásunk lényege, hogy Önökről levegyük a bútorköltöztetés terhét. Ezen kívül csomagolást és bútor összeszerelést is vállalunk. Ha igazán szakszerű munkát vár el, ne habozzon, jelentkezzen és beszéljük meg a részleteket!

Fontos információ, jó áron költöztetünk!

Tarifáink egyszerűen értelmezhetők és biztonságot jelentenek, mert nem változik utólagosan a végső ár! Persze odafigyeltünk arra is, hogy pénztárcabarátok legyenek! Nem kell bonyolult Excelekben keresnie, hogy a teherautó mellé a rakodást is megrendelje! Mi teljes munkavégzői csapatokat ajánlunk! Ezek a csapatok főként 3-4 emberrel dolgoznak. Dolgozóinkkal hatékonyak tudunk lenni, bármennyi szobáról is legyen szó! Velünk megéri szállítani!

Az Ön igényei és kérései szerint dolgozunk!

Nagyon rugalmasnak tartjuk magunkat és próbálunk minden extra igényt is kielégíteni! Legyen a költözés délelőtt vagy délután, hétköznap vagy hétvégén. Kérhet tőlünk csomagolóanyagokat is például: dobozokat, fóliákat, ragasztókat! Ezeket akár a költözés előtt két héttel is a címre visszük! Nincsenek kényszerítve a dobozok visszatérítésére! Ha bajba kerül, igényelhet S.O.S költöztetést is és mi rögtön reagálunk!

Lépjen velünk kapcsolatba a weboldalunkon keresztül, amely a 3takacstrans.hu! Itt tud az interneten keresztül is lakás és irodaköltöztetési és országos bútor házhozszállítási ajánlatot kérni. Természetesen adott a telefonos kommunikáció létesítése is a +36205571158–as telefonszámon. Minden információ mindenki számára elérhető! Fiataloknak, időseknek egyaránt jól jöhet a segítségünk! Ne habozzon, mi készen állunk!

Impresszum: 3 Takács Költöztető és Szolgáltató Kft.
Székhelyünk: 2459 Rácalmás, Harmat. U. 9.
Irodánk: 1151 Budapest, Visonta u.1.